Hatice-Lütfü Akcan Anadolu Lisesi

Vizyon: Eğitimde yükselen yeni bir değer olarak okulumuzda gelişim için sürekli çaba sarf edip ve kaynakları etkin bir şekilde değerlendirip, insanı merkeze alan, yüksek öğrenime yetiştirdiğimiz öğrencilerle başarıyı hedef alan ve talep edilen bir eğitim merkezi olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, bu ilkelerin temsilcisi olabilecek, çağa yön verebilen, teknolojiyi kullanabilen ve yaşatan, öz benliğini koruyan, demokratik düşünebilen, gelişime açık, seçtiği alanda mutlu ve başarılı gençleri yüksek öğrenime hazırlayan ve toplumun ihtiyaçlarını karşılayan, teknolojik açıdan donanımlı, İnsan haklarına saygılı, Manevi değerlerini özümsemiş, Milli ve çağdaş aynı zamanda,Demokratik düşünebilen, kalite standartlarını yakalayan bir eğitim merkezi olmak.

Başarılar:

Saatler: 08:00 - 15:10
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: "KA-1 Okul Eğitimi Personelinin Öğrenme Hareketliliği" Projesi

Telefon - 0342 336 28 98

WEB - https://akcan.meb.k12.tr

Adres - Sarıgüllük Mah. 61023 Nolu Sok. Şehitkamil Gaziantep / Türkiye

Yerleşim Yeri - ŞEHİR MERKEZİ

Adres - Sarıgüllük Mah. 61023 Nolu Sok. Şehitkamil Gaziantep / Türkiye

Ulaşım OTOBÜS, TRAMVAY, ÖZEL HALK OTOBÜSÜ.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 KM